Thursday, December 20, 2007

våra tibetanska vänner kom över på en kaffe och en dans. pepparkakor blev ätna och armar blev avslitna. tamburinens förbannelse var kvällens samtalsämne och alla var vi glada åt att äntligen få mötas. långa vägar hade våra vänner färdats och vi själva hade fått ett par duster och några portioner svårigheter genom våra trapatser i grottan. på lägerelden kastade vi gamla visor och minnen som inte längre vi kände var oss till rätt. vi skrattade, skojade och visslade i små handgjorda pipor. Inte var det väl ändå så farligt att några barn längs resans gång blivit slitna i stycken och uppätna av en varg. Alla ska vi väl en dag bli uppätna av vargar skrek vi och tyckte att livet var väl ändå gott!

2 Comments:

Anonymous relojes imitacion said...

Uno de mis amigos es un gran amante relojes baratos de la replica de relojes Cartier. Lo bueno es que no tiene mucho que perder de lo contrario se ponía toda la falsificación de relojes Cartier modelos que hay. De vez ellos me pide consejos y detalles sobre los modelos de relojes replicas pero esta vez él sólo apareció para mostrar su más reciente replicas rolex Calibre de Cartier

19 April 2017 at 04:36  
Blogger miki said...

0813jejeSix mois new balance 999 femme bordeaux ou un an plus tard, une mauvaise finition force à la fois cette mauvaise nike air jordan 13 femme volonté et un second achat inutile de votre part. De nombreuses basket nike air max 2016 femme études résument les défis de la communication, de la culture, cortez nike kaki homme de la gestion de projet et de l'innovation technologique (Vinaja 2003). acheter asics gel lyte 3 pas cher Significativement moins de douleur dans l'approche pour guérir la maladie nike air jordan 1 retro high og dsm et d'autres effets avec de meilleurs résultats a basket femme sport nike air max 2017 conduit à des gens qui ont beaucoup plus confiance dans les sciences cortez nike rouge médicales modernes.

13 August 2018 at 09:24  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home